Servisne informacije – 10.6.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 10.6.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desilo se jedno krivično djelo u Bratuncu te dva narušavanja javnog reda i mira u Zvorniku i Bratuncu.

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode, dvije u Zvorniku, odnosno u Tršiću, kada je pričinjena materijalna šteta, i Branjevu, kada su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, a jedna u Bratuncu kada je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede.

Pripadnici PVJ Zvornik imali su jednu tehničku intervenciju u saobraćajnoj nezgodi u Branjevu.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Za ponedjeljak su najavljani radovi na području RJ Zvornik, pa električne energije neće biti na području trafostanice Pađine, izlaz prema Bijeljini, u periodu od 08 do 14 časova, zbog radova na mreži, te na području trafostanice Mirjam, zbog radova na kabliranju niskonaponske mreže u periodu od 10 do 14 časova.

Na području RJ Vlasenica, električne energije u ponedjeljak neće biti u mjestima Željeznik, Savića Polje, Pobedarje, Kalabače, Dobrić, Bašići, Korijen, Brainci, Udbina, Vidakovići i Velika njiva od 09 do 14,30, zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodu Papraća.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mjestimično vlažnim kolovozima, a oprez se savjetuje na svim putnim pravcima zbog mogućih odrona.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

(infobirac.net)

(Foto: Zvorničko jezero, privatni arhiv)