Servisne informacije – 9.6.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 9.6.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira, a zabilježene su dvije saobraćajne nezgode, jedna u Zvorniku u kojoj je pričinjena materijalna šteta i jedna u Fakovićima u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Za ponedjeljak su najavljani radovi na području RJ Zvornik, pa električne energije neće biti na području trafostanice Pađine, izlaz prema Bijeljini, u periodu od 08 do 14 časova, zbog radova na mreži, te na području trafostanice Mirjam, zbog radova na kabliranju niskonaponske mreže u periodu od 10 do 14 časova.

Na području RJ Vlasenica, električne energije u ponedjeljak neće biti u mjestima Željeznik, Savića Polje, Pobedarje, Kalabače, Dobrić, Bašići, Korijen, Brainci, Udbina, Vidakovići i Velika njiva od 09 do 14,30, zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodu Papraća.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mjestimično vlažnim kolovozima, a oprez se savjetuje na svim putnim pravcima zbog učestalih odrona.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)