Akcija marketa „Zvorničanka“, „Neoplante“ i Udruženja „Bebe 1“ – Deset odsto sredstava za procese vantjelesne oplodnje

REGIJA BIRAČ

Akcija marketa „Zvorničanka“, „Neoplante“ i Udruženja „Bebe 1“

Deset odsto sredstava za procese vantjelesne oplodnje

Članice regionalnog Udruženja porodica sa problemom sterilita „Bebe 1“ promovisale su danas humanitarnu akciju koju ovo udruženje realizuje sa marketima „Zvorničanka“ i „Neoplantom“.

Naime, kupovinom proizvoda „Neoplante“ u svima marketima „Zvorničanka“, od Bijeljine do Pala, 10 odsto sredstava od svakog proizvoda odvojiće se za procese vantjelesne oplodnje članica ovog udruženja.

Predsjednik Udruženja „Bebe 1“ Nikolina Oro zahvalila se vlasniku marketa „Zvorničanka“ Mihajlu Ostojiću i kompaniji „Neoplanta“ jer su se odazvali na njihov poziv da se obezbijedi novac za procese vantjelesne oplodnje njihovih članica, kao i svim kupcima bez kojih akcija ne bi uspjela.

 – Mislim da je ovo najhumanija akcija u kojoj možemo da učestvujemo jer je borba za potomstvo najvažnija borba. Danas radimo promociju ove akcije u Bratuncu i Vlasenici, a narednih sedmica i u drugim marketima „Zvorničanka“ – rekla je Oro i dodala da je akcija počela 10. maja i trajaće do 10. jula.

Udruženja „Bebe 1“ trenutno ima 81 par, osnovani su 2010. godine, a do danas su se kroz procese vantjelsne oplodnje, članica ovog udruženja, rodile 44  bebe.

(infobirac.net)