Servisne informacije – 8.6.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 8.6.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, takođe u Zvorniku.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, električne energije danas neće biti na području trafostanice TŠC Karakaj, izlaz prema Žitoprometu, u periodu od 1o do 11 časova, zbog radova na mreži. Struje neće biti ni u Donjoj Kamenici, izlaz prema Đevanju, zbog radova na rasjeci rastinja od 10 do 13 časova.

Na području RJ Vlasenica, električne energije danas neće biti u Han Pijesku, odnosno mjestima Čađavica, Han Pogled i Durići u periodu od 8,30 do 14,30, zbog radova na dalekovodu Zalukovik.

Bez struje će, zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodu Vlasenica, biti dijelovi Vlasenice, odnosno Omladinska, dijelovi ulica Krađoređeva, narodnog heroja Miloša Zekići, naselje Bjelašnica dio Jakovice i Strmica od 09 do 09,15 i od 14,30 do 14,45.

Zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodima Vlasenica i Derventa, bez električne energije danas će biti Tišča, Jakovice te Tupanari, Vrelo, Dubačkići, Plazače i Ćosići u periodu od 09 do 14,30, te mjesta Derventa, Johovača, Pomol, Žutica, Štedrić, Štedra, Nurići, R. brdo, Đile i Žedanjsko od 07 do 18 časova.

Na području RJ Bratunac, zbog radova na trafostanici Jelovci, u periodu od 10 do 12 časova, bez električne energije danas će biti zgrade Tehničkog remontnog zavoda.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a oprez se i danas savjetuje na regionalnim putnim pavcima Konjević Polje – Skelani i Bratunac 3 – Drinjača, zbog mjestimično slabe magle.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dva dječaka i jedna djevojčica.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)