Servisne informacije – 7.6.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 7.6.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku, te jedna saobraćajna nezgoda u Ceru, kod Zvornika, u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju u zgradi Z-15 zbog zapaljenja električnog brojila.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, električne energije danas neće biti na području trafostanice TŠC Karakaj, izlaz prema Žitoprometu, u periodu od 11 do 13 časova, zbog izmještanja mjerenja.

Na području RJ Vlasenica, električne energije danas neće biti u Han Pijesku, odnosno mjestima Čađavica, Han Pogled i Durići u periodu od 8,30 do 14,30, zbog radova na dalekovodima Han Pijesak i Zalukovik.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a oprez se i danas savjetuje na regionalnim putnim pavcima Konjević Polje – Skelani i Bratunac 3 – Drinjača, zbog mjestimično slabe magle.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)