Servisne informacije – 6.6.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 6.6.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno narušavanja javnog reda i mira u Zvorniku, te tri saobraćajne nezgode, sve na području Zvornika. U jednoj nezgodi dva lica su zadobila lake tjelesne povrede, a u dvije nezgode je pričinjena materijalna šteta. U istom periodu pronađeno je 15 migranata u Zvorniku.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, električne energije danas neće biti na području trafostanice Ulice, izlaz prema Ulicama 4, u periodu od 12 do 14 časova, zbog radova na izradi priključka.

Na području RJ Vlasenica, električne energije danas neće biti u Šekovićima, odnosno u mjestima Javor, Čvorići, Dukići, Ristići, Čanići, Mekići, Markovići, Žepinići, Kaštijelj, Akmačići, Divovići, Marjanovići, Majdan i Lukići, u periodu od 09 do 14,30, zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodu Akmačići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a oprez se i danas savjetuje na regionalnom putu Konjević Polje – Skelani zbog mjestimično slabe magle.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)