Servisne informacije – 5.6.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 5.6.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Bratuncu, jedno narušavanje javnog reda i mira u Milićima, te tri saobraćajne nezgode u Zvorniku u kojima je jedno lice povrijeđeno. U istome periodu pronađena su četiri migranta na području Bratunca.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, električne energije danas neće biti na području trafostanice Palučci, izlaz prema repetitoru, u periodu od 09 do 14 časova, zbog radova na montaži stuba.

Na području  RJ Vlasenica, električne energije danas neće biti u Šekovićima, odnosno u mjestima Željeznik, Savića Polje, Pobedarje, Kalabače, Dobrić, Bašići, Korijen, Brainci, Udbina, Vidakovići i Velika, u periodu od 09 do 14,30, zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodu Papraća.

Zbog radova na remontu HE Tišča od 09 do 15 časova, bez električne energije danas će biti dijelovi opštine Vlasenice, odnosno mjesta Rača, Dragasevac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Stevanovići, Simići, Simanići, Bukoprom 2, Drinjača, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Dole, Brda i Trnovo.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a oprez se savjetuje na regionalnom putu Konjević Polje – Skelani zbog mjestimično slabe magle.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)