Uhapšen nakon tuče u Skelanima

SREBRENICA

Uhapšen nakon tuče u Skelanima

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, lišili su slobode lice S.K. (1997) iz Srebrenice, zbog postojanja sumnje da je počinilo krivična djela „tjelesna povreda“ i „oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Naime, Policijskoj stanici Srebrenica, 27.05.2018. godine oko 23,15 časova, prijavljeno je da je ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Skelani, opština Srebrenica, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom između lica S.K. (1997) i M.J. (1997), oba iz Srebrenice. Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su utvrdili da su navedena lica narušila javni red i mir međusobnom tučom, prilikom čega su oba lica zadobila tjelesne povrede, dok je lice S.K. tom prilikom oštetilo putnički automobil vlasništvo lica M.J. i polupalo staklenu površinu na ulaznim vratima ugostiteljskog objekta.
O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica S.K. slijedi podnošenje izvještaja za počinjena krivična djela „tjelesna povreda“ i „oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, dok protiv lica M.J. slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo „tjelesna povreda“.

(PU Zvornik)

(Foto: Ilustracija)