Sumirani rezultati sa međunarodnog tekvnodo turnira “Gran pri Zvornik 2018” – Domaćin imao najviše uspjeha

OSTALI SPORTOVI

Sumirani rezultati sa međunarodnog tekvnodo turnira “Gran pri Zvornik 2018”

Domaćin imao najviše uspjeha

Na Međunarodnom tekvondo turniru “Gran pri Zvornik 2018”, koji je organizovao TK  “Srpski soko”, a na kome je nastupilo 250 takmičara iz 30 klubova, odnosno iz 13 zemalja, tim domaćina imao je najviše uspjeha.

Naime, takmičari TK “Srpski Soko ” iz Zvornika bili su prvi, drugi su bili članovi TK  “Falkon” iz  Bugarske,  a treći takmičari kluba “Tim ” Srbija. Najbolja juniorka od 14 do 15 godina bila je Anđela Batić iz TK “Srpski soko” Zvornik, a najbolji junior Dimitrij Jordanov iz Bugarske

Prvolasirana juniorka od 16 do 17 godina bila je domaća takmičarka Jovana Krstić TK “Srpski soko ” Zvornik,  a u istoj kategoriji najuspješniji junior bio je Balajti Adam iz TK “Kondor” iz Mađarske.

Najbolja seniorka bila je Jelena Nađpastor iz ekipe “Tim” Srbija, a najuspješniji senior Šau Rami iz TK “Falkon” Bugarska.

Sveukupni pobjednik takmičenja bio je Šau Rami iz TK “Falkon”, a kod žena Katrin Gemkova iz Češke Republike.

 – Drago nam je da je turnir okupio ovoliki broj klubova iz 13 zemalja. Mislim da su svi funkcioneri, treneri i takmičari otišli zadovoljani iz Zvornika, jer se naš klub, odnosno naši su se članovi trudili da na svakom koraku pokažu gostoprimstvo koje krasi naše ljude. Pohvale dobijamo sa svih strana kao i od Evropske tekvondo federacije na organizaciji turnira koji je bio veoma uspješan.  Zahvalan sam prije svega Gradskoj upravi, ali i svim sponzorima, koji su pomogli da organizaujemo ovako značajno i zahtjevno takmičenje – rekao nam je Duško Kusmuk, predsjednik TK “Srpski soko”.

D.Gajić