Svečano otvoren „Grand prix – Zvornik 2018“ – Učestvuju sportisti iz 13 zemalja

BORILAČKI SPORTOVI SPORT
Unite Gallery Error:

Gallery with alias: tekvondo not found
Unite Gallery Error:

Gallery with alias: tekvondo1 not found

Svečano otvoren „Grand prix – Zvornik 2018“

Učestvuju sportisti iz 13 zemalja

U Zvorniku je večeras otvoren Međunarodni tekvondo turnir pod nazivom „Grand prix – Zvornik 2018“, na kome nastupaju sportisti iz 13 zemalja. Na ovoj manifestaciji nastupa 30 tekvondo klubova sa 250 sportista iz Austrije, Bugarske, Češke, BJR Makedonije, Grčke, Hrvatske, Italije, Mađarske, Rumunije, Slovenije, Srbije, Sjeverne Koreje i BiH.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović, ističući da Zvornik svakim danom postaje domaćin sve masovnijih takmičenja iza kojih stoji Gradska uprava.
„Gradska uprava će uvijek podržavati sve sportske klubove i naravno Tekvondo klub ‘Srpski soko'“, rekao je gradonačelnik, poželivši dobrodošlicu svim takmičarima, sudijama, gostima, da ponesu lijepe uspomene iz Zvornika, a sportisti i medalje.
Stevanović se zahvalio prijateljima iz regiona i svijeta što su došli u Zvornik na ovo veliko takmičenje.
Predsjednik Tekvondo kluba „Srpski soko“ Zvornik Duško Kusmuk pozdravio je sve sportiste, njihove roditelje koji su došli da ih prate, sudije, predstavnike saveza tekvondo klubova zemalja učesnica, goste i druge prisutne.
Kusmuk je podsjetio da su prije otvaranja manifetacije nastupili kadeti, dok će se sutra takmičiti juniori i seniori, kada će biti održane borbe za glavnu nagradu. U okviru otvaranja manifestacije, priznanja i zahvalnice uručene su gradonačelniku Stevanoviću, predstavnicima tekvondo saveza zemalja učesnica, sudijskoj organizaciji, sponzorima i drugim.
Organizator ove manifestacije je Tekvondo klub „Srpski soko“ Zvornik, dok je pokrovitelj grad Zvornik.

(infobirac.net)