Servisne informacije – 25.5.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 25.5.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira, niti saobraćajnih nezgoda.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Vlasenica, radovi će se danas izvoditi u Mišićima, opština Milići, od 08 do 15 časova.

Bez struje će danas, u periodu od 07,30 do 15 časova, biti dijelovi Han Pijeska, odnosno Čađavica, Han Pogled, RSC Promet i Igrišta, zbog rasjeke rastinja na dalekovodu Zalukovik. Zbog promjene ukolpnog stanja na području ovog dalekovoda u Han Pijesku će bez struje danas biti Vojna pošta, vikend naselje, Kondor i Kraljevo Polje, u periodima od 07,30 do 07,45 i od 14,45 do 15 časova. Zbog radova na rasjeci rastinja oko dalekovoda Pjenovac naselja Kape, Ravanjsko, Nevačka i Rubinići biće bez električne energije od 07,30 do 15 časova. I u drugim dijelovima Han Pijeska, odnosno mjestima Japaga, Triješnjevac, Ruljići, Nerići, Podkozlovača, Berkovina, Vodovod, Štekavac, Mrkov, Pjenovac i Gornje Babine, zbog radova na promjeni ukolpnog stanja na dalekovodu Pjenovac, električne energije neće imati od 07,30 do 07,45 i od 14,45 do 15 časova.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a vozačima se skreće pažnja na mogućnost odrona u riječnim kotlinama i usjecima.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)