Pokret Uspješna Srpska u Zvorniku – Predsjednik Inicijativnog odbora Zoran Gajić

ZVORNIK

Pokret Uspješna Srpska u Zvorniku

Predsjednik Inicijativnog odbora Zoran Gajić

U Zvorniku je večeras održana sjednica Inicijativnog odbora Pokreta Uspješna Srpska, za čijeg je predsjednika izabran Zoran Gajić. 

Predsjednik Pokreta Uspješna Srpska Zlatko Maksimović rekao je novinarima da je Gajić uspješan privrednik, koji do sada nije bio u politici.

Maksimović je, u pauzi sjednice Inicijativnog odbora, rekao da Pokret Uspješna Srpska ispunjava obećano, dodavši da će do kraja ovog mjeseca u Prijedoru biti formiran Gradski odbor Pokreta i time zaokružiti sve izborne jedince u Srpskoj.

 

 

On je potvrdio da se Pokret Uspješna Srpska prijavio za oktobarske izbore, dodavši da je ovaj Pokret prva stranka koja se prijavila za izbore u Srpskoj.

Maksimović je izrazio očekivanja da će Pokret Uspješna Srpska, ukoliko samostalno izađe na izbore, preći cenzus, odnosno osvojiti više od 20.000 glasova na nivou Republike Srpske.

„Što se tiče Zvornika, u Pokretu Uspješna Srpska su sve mladi ljudi koji nisu politički opterećeni i očekujemo dobre rezultate u ovom gradu“, rekao je Maksimović.

 

(infobirac.net)