Završna priredba mališana iz zvorničkog Dječijeg vrtića „Naša radost“

ZVORNIK

Završna priredba mališana iz zvorničkog Dječijeg vrtića „Naša radost“

Mališani Dječijeg vrtića „Naša radost“ koji u septembru polaze u prvi razred imali su završnu priredbu na kojoj su igrali, pjevali i glumili. Manifestacija kojom su se djeca oprostila od predškolske ustanove održana je u okviru programa obilježavanja Dana grada Zvornika.


Prema riječima direktora vrtića Vukomira Stankovića, u završnoj priredbi učestvovalo je oko 350 djece iz najstarijih vrtićkih grupa, gradskih pripremnih odjeljenja i 12 pripremnih odjeljenja iz zvorničkih mjesnih zajednica.


– Ovo je događaj koji tradicionalno pripremamo sa djecom koja u tekućoj godini napuštaju vrtić i sjedaju u školske klupe. Ove godine oni su sa svojim vaspitačima pripremili bogat program i poklonili ga svojim roditeljima, bakama, dekama i naravno, svom gradu. Želimo im svu sreću ovog svijeta i da im i u školi bude lijepo kao što im je bilo kod nas, ali da i oni budu dobri kao što su bili u vrtiću. Želim im najbolje ocjene i da im školski dani budu srećni – rekao je Stanković koji se zahvalio svima onima koji su, svako na svoj način, uljepšali boravak ove djece u vrtiću.


Manifestaciju u punom Rekreativno sportskom centru otvorila je šef Kabineta gradonačelnika Zvornika Dragana Milošević koja je istakla da je grad ponosan na svoju djecu i na rad vrtića.


Ona je mališanima poželjela puno sreće od septembra te da budu još uspješniji nego što su bili u predškolskoj ustanovi.

(infobirac.net)