Veliki uspjeh ženskog fudbalskog kluba Drina iz Zvornika – Dva koraka do Premijer lige

FUDBAL SPORT

Veliki uspjeh ženskog fudbalskog kluba Drina iz Zvornika

Dva koraka do Premijer lige

Za samo dvije godine postojanja, ženski fudbalski klub Drina iz Zvornika, osvajanjem drugog mjesta u Prvoj ligi Republike Srpske, stigao je nadomak Premijer lige BiH. Mlade Zvorničanke su u prvoj polufinanoj utakmici baraža, igrale neriješeno, bez golova, sa ekipom Modriče, pa će se finalista baraža odlučivati u revanšu iduće nedjelje u Modriči.
– Naš tim je sastavljen uglavnom od kadetkinja, koje krasi velika borbenost, drugarstvo i posvećenost najpopularnijoj igri, a fudbal igraju iz čiste ljubavi. Odigrali smo jednu korektnu utakmicu protiv ekipe Modriče koja je od nas iskusnija i finsijski jača, ali na revanš ne idemo sa belom zastavom – rekao nam je Goran Petrović, trener Drine.
Optimista je i kapiten tima Milana Jović.
– Očekivale smo tešku utakmicu, što se ispostavilo tačnim. One su daleko iskusnije od nas, već su igrale Premijer ligu, ali smo mi velikom borbenošću uspele izboriti nerešen rezultat. Videle smo da možemo ravnopravno da igramo sa njima, i što da ne očekujemo pobedu u revanšu i prolaz u finale baraža – rekla nam je Jovićeva.

D.Gajić