Sportisti i strijelci protivgradne zaštite gosti u Gradskoj upravi

ZVORNIK

Sportisti i strijelci protivgradne zaštite gosti u Gradskoj upravi

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović i ove godine je, povodom Dana grada, primio deset strijelaca protivgradne zaštite. On je ovom prilikom rekao da je posao koji strijelci rade veoma važan.
– Želja nam je da lijepu tradiciju naših susreta u povodu Dana grada nastavimo i da se sretnemo u okviru naših aktivnosti i sa vama. Za to što vi radite možda malo ljudi zna, a još manje ih zna koliko je važno kada vi odreagujete u nekom datom momentu, jer na taj način spašavamo materijalna dobra od štete. Hvala vam što sarađujete sa nama, što odgovorno radite i čuvate naš prostor od nepogoda – rekao je gradonačelnik Stevanović, koji je organizovao i prijem za uspješne sportiste, članove Džudo kluba „Srpski soko“, Tekvondo kluba „Srpski soko“, Košarkaškog kluba „Zvornik basket“, Odbojkaškog kluba „Drina“, Rukometnog kluba „Drina“, Fudbalskog kluba „Drina“, Tekvondo kluba „Zvornik“, Atletskog kluba „Zvornik“, Kluba borilačkih sportova „Obilić“ i Regionalnog kinološkog udruženja „Kanis“.

Prijemu su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović i savjetnik Ognjen Pavlović.
Prisutni predstavnici sportskih klubova zahvalili su se gradonačelniku i njegovim saradnicima, naglasivši da bez pomoći koju dobijaju iz Gradske uprave ne bi mogli postići ovakve rezultate.
– Hvala vam na današnjem prijemu koji je potvrda da pratite naš rad i cijenite ga. Hvala vam na lijepim riječima i na sveukupnom odnosu vas i vaših saradnika prema sportistima. Mi ćemo nastaviti da radimo sa zajedničkom željom da postižemo još veće uspjehe – poručili su sportisti.
Sa današnjeg prijema opravdano je izostao kik-bokser Nikola Drobnjak zbog učešća na Međunarodnom turniru u Mađarskoj.

(infobirac.net)