Prijem za „vukovce“ srednjih škola povodom Dana grada Zvornika

VIJESTI ZVORNIK

Prijem za „vukovce“ srednjih škola povodom Dana grada Zvornika

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović upriličio je danas, povodom Dana grada koji se obilježava 21. maja, odvojene prijeme za „vukovce“ srednjih škola, novinare i snimatelje, strijelce protivgradne zaštite i sportiste.

                                                                    

Tom prilikom gradonačelnik je „vukovcima“ uručio novčane nagrade uz čestitke za uspjeh koji su postigli.
Po 200 KM dobilo je 14 „vukovaca“, dok su četiri učenika generacije u školama četvrtog i trećeg stepena dobili po 300 KM. Novčano je nagrađen i učenik OŠ „Sveti Sava“ Tadija Matić za osvojeno drugo mjesto na Republičkom takmičenju iz fizike.

– Godinama već u okviru obilježavanja Dana našeg grada, družimo se sa vama, najboljim učenicima. Vi sada završavate srednje škole i želim vam da vaše dalje obrazovanje bude u skladu sa vašim željama, da nastavite sa dobrim ocjenama, sa ispunjavanjem vaših obaveza na vrijeme, kako ste i do sada radili. Ove nagrade koje smo vam pripremili pokazatelj su da mi cijenimo ono što vi radite i da poštujemo vaše rezultate koje ostvarujete svakodnevno. Kada jednog dana završite fakultete voljeli bi smo da se vratite u svoj grad i uložite trud u njegov razvoj – rekao je gradonačelnik Stevanović.

On je „vukovcima“ i učenicima generacije poručio da svakog dana rade na svom usavršavanju i jednog dana da formiraju svoje porodice i budu dobri članovi društva, ma gdje da ih život odvede.

infobirac.net