Gradonačelnik upriličio prijem za novinare povodom Dana grada Zvornika

VIJESTI ZVORNIK

Gradonačelnik upriličio prijem za novinare povodom Dana grada Zvornika

Zvornički novinari i snimatelji danas su bili gosti kod gradonačelnika Zvornika Zorana Stevanovića koji je za njih tradicionalno upriličio prijem povodom obilježavanja Dana grada.
On im se zahvalio na profesionalnom radu i objektivnom izvještavanju.
– Smatram da objektivno informišete javnost o dešavanjima u našem gradu i da ste zaslužni za afirmaciju i ljudi i događaja i grada. Sve ono što se pozitivno dešava vi ste propratili i našlo je mjesta u medijima za koje radite. Na tome smo vam jako zahvalni i smatram da vi, svojim radom, dajete jedan ozbiljan ton svakodnevnom životu i svim aktivnostima na ovim prostorima – rekao je gradonačelnik.

On je istakao značaj novinara i snimatelja, naglasivši da, ukoliko oni ne zabilježe neki događaj svojim mikrofonima, kamerama, foto aparatima i o tome obavijeste javnost, kao da se nije ni desilo.
Novinari su se zahvalili na prijemu i lijepim riječima ukazavši da u Gradskoj upravi od strane gradonačelnika i njegovih saradnika uvijek nailaze na dobar odnos i saradnju.

Sa obostranom željom da tako bude i ubuduće gradonačelnik Stevanović je ovom prilikom uručio novčane iznose novinarima i snimateljima.

infobirac.net