Mladi SNSD-a uredili igralište – Šulić: Provešćemo više od 30 akcija

ZVORNIK

Mladi SNSD-a uredili igralište

Šulić: Provešćemo više od 30 akcija

Predsjednik Mladih SNSD-a Republike Srpske Denis Šulić rekao je danas u Zvorniku da će mladi socijaldemokrati Srpske u ovoj godini provesti više od 30 radnih akcija na uređivanju sportskih terena, životne sredine i gradskih parkova da bi vratili duh društvenog aktivizma i društvene odgovornosti.


„Nadam se da ćemo ovim aktivnostima uključiti i druge društvene grupe da se na svoj način priključe našim akcijama i da svi zajedno učinimo našu Republiku Srpsku ljepšom i boljom za život“, rekao je novinairma Šulić, nakon što je prisustvovao akciji mladih SNSD-a Zvornik na uređenju košarkaškog igrališta.


Potpredsjednik Mladih SNSD-a Republike Srpske Sandra Erkić rekla je da je uređivanje košarkaškog igrališta u Zvorniku jedna od prvih konkretnih akcija, koju su organizovali Mladi socijademokrati sa republičkog nivoa.
„Ovo igralište smo odabrali iz razloga da ga revitalizujemo, jer ima potrebe da se mladi iz okolnih zgrada imaju gdje igrati i da stiču prve košarkaške korake“, rekla je Erkićeva.


Potpredsjednik Gradskog odbora mladih socijaldemokrata Zvornik Veljo Tijanić istakao je da je oko 70 mladih ovih dana radilo na rekonstrukciji košarkaškog terena, gdje su ugrađene dvije nove table i obručevi, popunjene pukotine na terenu i očišćeno nisko rastinje oko igrališta.
„Ovo igralište sada može da posluži mlađim generacijama koje će imati priliku da se svakodnevno ovdje igraju ili treniraju“, rekao je Tijanić i dodao da će u toku dana biti urađeni grafiti na igralištu.


On je naglasio da će u toku ove godine mladi socijaldemokrati Zvornika nastaviti sa ovim aktivnostima i raditi na uređenju igrališta i drugih sadržaja po svim zvorničkim mjesnim zajednicama.

(M. Gutalj, Srna)