Servisne informacije – 3.5.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 3.5.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desila su se dva krivična djela, u Zvorniku i Milićima, dva narušavanja javnog reda i mira, u Šekovićima i Milićima, te dvije saobraćajne nezgode u Zvorniku u kojima su tri lica teže i lakše povrijeđena.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice imali su dvije intervencije, jednu na gašenju šumskog požara na Mlađevcu i jednu na gašenju automobila u plamenu u Karakaju.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Vlasenica, zbog radova na dalekovodu Vlasenica, iz HE Tišča, danas neće biti električne energije u dijelu opštine Vlasenica, odnosno mjestima: Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Stolar, Bukoprom, Drinjača, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Dola, Brda i Trnovo, i to u dva termina od 8,30 do 9,00 i od 14,30 do 15,00 časova.

Zbog radova na rasjeci rastinja, područje kompletne trafostanice Klještani danas će biti bez električne energije od 8,30 do 15,00 časova.

Na području opštine Han Pijesak, zbog radova na rasjeci rastinja oko dalekovoda Ljeskovac, električne energije od 7,30 do 15,00 časova neće imati mjesta: Kusače, Rijeke, Veliki Žep, Gođenje, Brložnik, Nadgaj, Plane, Krivače, Mermer i Podžeplje.

Takođe, područja Ljeskovca i Mironje neće imati električnu energiju, zbog promjene uklopnog stanja, u dva termina od 7,30 do 7,45 i od 14,45 do 15,00 časova.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, agencije)