Drina lako do pobede protiv Tekstilca

FUDBAL SPORT

Drina lako do pobede protiv Tekstilca

Zvornička Drina je u duelu protiv Tesktilac Korta meč rešila već u prvom poluvremenu kada je rezultat na semaforu bio 3:0 za domaće. Gosti su bili samo pratioci dešavanja tokom prvog dela utakmice, a domaći su vešto iskoristili svoje prilike. Prvi gol na utakmici delo je Dragutinovića u 24. minutu, kada se, nakon dobrog ubacivanja Musića, odlično snašao i šutirao u levi gornji ugao Pećićevog gola. Samo tri minuta kasnije Dragutinović se revanširao za asistenciju i nakon dobrog ubacivanja lopte Musiću je sa pet metara ostalo samo da se pokloni za 2:0 za Drinu. Do trećeg gola Zvorničani stižu u poslednjem minutu prvog poluvremena, kada je Ćulum dugo vukao loptu na sredini, a potom uposlio Stjepanovića na strani koji loptu u šesnaestercu dodaje Dragutinoviću koji lako po drugi put matira golmana gostiju.

U drugom poluvremenu viđena je slabija igra sa obe strane bez izglednih prilika za postizanje golova.

PRVA LIGA RS

DRINA – TEKSTILAC KORT

3:0 ( 3:0 )

 

ZVORNIK – Gradski stadion. Gledalaca: 100. Sudija: Milan Docić  (Banjaluka). Strelci: Dragutinović u 24. i 45, te Musić u 27. Žuti kartoni: Đekić (Tekstilac).

 

DRINA: Bogićević , Majlović  (od 60. Kostić ), Musić , Vasiljević , Stjepanović , Stupar , Dragutinović  ( od 70. Nikolić ), Jokić  , Molerović  ( od 53. Kikić ), Vasić , Ćulum .

 

TEKSTILAC KORT: Pećić , Marić , Dr. Vukadinović  ( od 66. T. Ćorić), Jolović,  Perić, D. Ćorić, Komlenović , Đekić ( od 84. De. Vukadinović ) , Duspara , Simić , Eminović ( od 87. Trivić ).

Igrač utakmice: Nemanja Dragutinović  (Drina).

R.Jokić