Načelnik Srebrenice organizovao prijem za nagrađene srednjoškolce

SREBRENICA

Načelnik Srebrenice organizovao prijem za nagrađene srednjoškolce

U kabinetu načelnika Srebrenice Mladena Grujičića održan je prijem za istaknute srednjoškolce koji su nagrađeni na regionalnim, republičkim i državnim takmičenjima iz više oblasti.

Svim nagrađenim učenicima načelnik Grujičić je čestitao i zahvalio se na pozitivnoj promociji ove opštine.

Grujičić je obećao pomoć u obnovi računarske opreme i zgrade Srednjoškolskog centra Srebrenica, te podršku u organizaciji prijevoza na neka od takmičenja.

Direktor JU “Srednjoškolski centar Srebrenica” Momčilo Cvjetinović rekao je da je na prijemu 15 učenika ove obrazovne ustanove koji su na raznim takmičenjima osvojili zapažene rezultate.

Na Međunarodnoj izložbi ideja, inovacija i stvaralaštva “INOST mladih 2018”, koja je održana u Banjaluci, film “Čuvari zemlje”, koji su priredili učenici Tijana Marković, Emilija Tomić, Katarina Jovičić i Ilija Gengo osvojio je prvo mjesto.

Prema riječima direktora Cvjetinovića, učenici ove škole proteklih godina ostvarili su zapažene rezultate iz raznih oblasti, a veliki broj učenika koji je u toj školi završio srednje obrazovanje nastavio je sa dobrim rezultatima u daljem obrazovanju.

(Tekst i foto:eSrebrenica)