Servisne informacije – 27.4.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 27.4.2018.

U protekla 24 časa, pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice imali su jednu interevenciju, u večernjim satima, na području Crnog vrha, gdje su ugasili požar na niskom rastinju.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, zbog sanacije niskonaponske mreže, električne energije neće biti na području trafostanice Liješanj II, izlaz prema školi, od 10 do 14 časova, dok zbog radova, koji će trajati od 08 do 14 časova, struje neće imati naselje u području trafostanice Čapor mala.

Bez električne energije danas će biti i naselje Divič te Jošanica, izlaz prema Sefićima, zbog radova na izradi priključaka i sanaciji niskonaponske mreže, od 09 do 14 časova.

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac, danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desila su se dva narušavanja javnog reda i mira, u Bratuncu i Srebrenici, te četiri saobraćajne nezgode, dvije u Zvorniku, te po jedna u Osmacima i Srebrenici. U nezgodama u Branjevu i Srebrenici dva lica su zadobila lake tjelesne povrede, dok je u druge dvije nezgode pričinjena materijalna šteta.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, privatni arhiv)