Servisne informacije – 26.4.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 26.4.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desilo se jedno krivično djelo u Vlasenici te dvije saobraćajne nezgode, jedna u Bratuncu, kada je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede, i jedna u Kozluku, u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, zbog radova na DV Pilica, naselje Branjevo (sa piličke strane), Ivanići, Gornja Pilica i Donja Pilica neće imati električnu energiju u periodima  od 08 do 09 i od 14 do 15 časova. Zbog radova na TS  Liješanj 2, izlaz prema školi  neće imati električnu energiju  u periodu od 10 do 14 časova.

Radovi će se vršiti  i na TS Lupići, zbog čega izlaz prema Kućić Kuli neće imati električnu energiju od 10 do 12 časova. Zbog radova na TS Boškovići-Crkva, izlaz prema brdu neće imati električnu energiju od 12 do 13 časova. Zbog radova na TS Ulice 3, izlaz prema Ulicama 1 neće imati električnu energiju od 12 do 13 časova.

Na području RJ Vlasenica, zbog radova na niskonaponskoj mreži od 08,30 do 9,30 i od 13,45 i 14,30 električne energije neće imati vlasenička naselja Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Stolar, Bukoprom 2, Drinjača, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Kliještanj, Dole, Brda i Trnovo.

Zbog redovnog godišnjeg remonta, električne nergije neće imati naselja Podbirač, Deurići, Zagrađe, Gorni Zalukovik, Tugovo, Kozija Ravan, Vodovod, Jezero i Cvijetanj u periodu od 08 do 15 časova.

Na području kompletnog Han Pijeska struje neće biti od 08 do 15 časova, zbog radova na redovnom godišnjem remontu.

Na području RJ Bratunac, danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a vozačima se savjetuje oprezna vožnja u riječnim dolinama zbog mogućnosti odrona.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, agencije)