Servisne informacije – 18.4.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 18.4.2018.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a vozačima se savjetuje oprez zbog mjestimično jake magle koja smanjuje vidljivost na 60 do 100 metara, na magistralnom putu Vlasenica – Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled, kao i na regionalnom putu Milići – Skelani. Uz riječne tokove i usjeke, mogući su odroni.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desila su se dva krivična djela, jedno u Kozluku i jedno u Zvorniku.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, danas električne energije neće imati Glodi i Glođansko brdo u periodu od 10 do 14 časova zbog radova na dalekovodu Petrovići.

Na području RJ Bratunac, zbog radova na remontu trafostanice Perućac, koje izvodi JP „Elektroprivreda Srbije“, struje neće biti u Skelanima, u mjestima Donje Peći, Nogačevići i Nogačevića put od 09 do 17 časova.

Na području RJ Vlasenica, zbog radova na dalekovodu Šekovići – Vlasenica, električne energije danas neće imati dijelovi Šekovića, odnosno naselja Jakovice, Bjelašnica i dio naselja Tišča od 08 do 15 časova, potom Omladinska ulica, te dijelovi ulica Karađorđeve i Narodnog heroja Miloša Zekića u periodima od 08 do 08,30 i od 14,30 do 15 časova.

Zbog radova na zamjeni stubova na dalekovodu Han Pijesak, iz HE „Vlasenica“ , od 09 do 15 časova bez struje će biti dijelovi Han Pijeska, odnosno mjesta Karaula, Vodovod, Kraljeva Gora i Zagrađe.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“  rođene su dvije bebe, jedna djevojčica i jedan dječak.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, privatni arhiv)