Servisne informacije – 16.4.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 16.4.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desila se jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede. U istom periodu nije bilo krivičnih djela, niti narušavanja javnog reda i mira, a u mjestu Oraovac kod Zvornika otkrivena su četiri migranta iz Pakistana.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, danas neće biti struje u Srednjem Šepku od 08 do 14 časova, od mosta prema Zvorniku, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

Na području RJ Vlasenica, zbor radova na dalekovodu Šekovići – Vlasenica, električne energije neće biti u periodu od 08 do 15 časova u naseljima Jakovice, Bjelašnica i dijelu Tišče.

U periodu od 08 do 08,30 i od 14,30 do 15 časova, zbog promjene uklopnog stanja, bez će struje će biti Omladinska ulica, te dijelovi ulica Karađorđeve i Narodnog heroja Miloša Zekića

Na području RJ Bratunac danas će bez električne energije biti dijelovi Skelana, odnosno područja Donje Peći, Nogačevića i Nogačevića puta u periodu od 09 do 17 časova zbog radova na trafostanici Perućac u Republici Srbiji.

Saobraćaj se na putevima u Oblasti 7, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Vozačima se skreće pažnja na mogućnost odrona na putevima u riječnim tokovima i usjecima.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođeni su djevojčica i dječak.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, agencije)