Servisne informacije – 15.4.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 15.4.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desilo se jedno krivično djelo u Zvorniku.

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode, jedna u Milićima, gdje je na dva vozila pričinjena materijalna šteta, jedna u Tršiću kod Zvornika, takođe sa materijalnom štetom, te jedna na makadamskom putu Ulice – Čelopek, gdje je došlo do slijetanja mopedom sa puta, na kome su bila dva maloljetna lica, kada je vozač zadobio lake, a suvozač teške tjelesne povrede.

Pripadnici PU Zvornik juče su otkrili tri nova migranta iz Sirije.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Vlasenice danas će biti izvedeni veći radovi na elektrosistemima, zbog kojih će u više navrata bez struje biti opštine Milići, Vlasenica, Šekovići i Han Pijesak.

Na području kompletne opštine Milići struje danas neće biti od 07 do 07,10 i od 14,30 do 15,30 zbog radova na promjeni uklopnog stanja Elektroprenosne kompanije BiH.

Zbog istih radova, struje neće biti na području opštine Han Pijesak  i naselja Podbirač, Deurići, Zagrađe, G. Zalukovik, Tugovo, Kozja Ravan, Vodovod, Jezero i Cvijetanj u terminu od 8,30 do 9,00 te u periodu od 15 do 15,30 časova.

Kompletno područje opštine Vlasenica i naselja Drinjača, Tišča, Mrkojević Polje, Trnovo i Bobari danas neće imati električne energije od 9,00 do 9,30 i od 15,00 do 15,30 časova.

Zbog remonta trafostanice 35/10 Šekovići, kompletno područje ove opštine neće imati električne energije od 08,00 do 15,00 časova.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u Oblasti 7, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“  nije bilo porođaja.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, agencije)