Škola košarke „Drina Princip“ – sekcija Čelopek – Preko 40 mladih košarkaša trenira u Čelopeku

KOŠARKA SPORT

Škola košarke „Drina Princip“ – sekcija Čelopek

Preko 40 mladih košarkaša trenira u Čelopeku

Rad sa mladima i ulaganje u košarkaške nade glavni su ciljevi KK „Drina Princip“. Pored rada u Zvorniku, gdje okupljaju oko 50 članova, organizovali su  i školu košarke u Čelopeku, u kojoj prve košarkaške korake uči preko 40 članova. Po riječima Igora Krajišnika, trenera pionira i prve ekipe KK „Drina Princip“, to su mladi košarkaši uzrasta od 2002. do 2009. godišta.

 – Škola košarke „Drina Princip“, sekcija Čelopek radi na stvaranju mladih košarkaša kako bi jednog dana u prvom timu imali svoje igrače, odnosno da ne zavisimo od igrača sa strane. Sada okupljamo preko 40 članova, ali je upis stalno otvoren kako bi omasovili školu košarke – rekao je Krajišnik.

On je dodao da sa mladim košarkašima, pored njega, rade još dva trenera Predrag Tijanić i Zoran Vasilić.

 – Rad sa mladima je značajno uozbiljen, uskoro će se priključiti još trenera kako bi rad bio kvalitetniji, a samim tim i bolja selekcija polaznika škole košarke – navodi Krajišnik.

On je dodao da su zadovoljni odzivom mladih košarkaša jer su nedavno počeli sa radom te ponovio da je ovo najbolji put za stvaranje budućih košarkaških asova i igrača za prvi tim.

Z.Kuljić

Unite Gallery Error: Record not found