Servisne informacije – 12.4.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 12.4.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desilo se jedno krivično djelo u Milićima, te tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Zvorniku.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, danas neće biti struje na području trafostanice Mahala 1, izlaz prema pijaci, od 08 do 11 časova, te na području trafostanice Sjenokos, izlaz prema Tabancima, od 10 do 14 časova, zbog sanacije i kabliranja niskonaponske mreže.

Na području trafostanice Osmaci, u naselju Kalajdžići, struje neće biti od 09 do 10 časova zbog sanacije niskonaponske mreže.

Na području RJ Vlasenica, zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodu „Šekovići“ iz HE Tišča, danas struje neće biti u dve termina, od 08 do 09 i od 15 do 16 časova na području naselja Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Stolara, Bukoprom, Drinjača i Mrkajevića Polje.

Zbog radova na istom dalekovodu električne energije neće biti ni u naseljima Jasen, Luke, Klještani, Jevtići, Dole, Brda i Trnovo od 08 do 16 časova.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u Oblasti 7, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su četiri bebe, tri djevojčice i dječak.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, privatni arhiv)