Servisne informacije – 11.4.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 11.4.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desila su se četiri krivična djela, dva u Zvorniku i dva u Brtunacu, te dvije saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom u Zvorniku.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik, danas neće biti struje u Liješnju, izlaz prema Nižićima, od 10 do 14 časova, zbog sanacije i kabliranja niskonaponske mreže te od 09 do 13 časova u naseljima Hajvazi, Mahala, Krnjići, Đilovići, Jakšići i Kulina i dijelu naselja Caparde oko raskrsnice, zobg radova na dalekovodu Kulina.

Na području RJ Vlasenica, zbog radova na rasjeci rastinja na dalekovodu „Šekovići – Tišča“, danas struje neće biti od 08 do 16 časova na području naselja Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Stolara, Bukoprom, Drinjača, Mrkajevića Polje, Jevtići, Jasen, Luke i Klještani.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika, u protekla 24 časa, imali su dvije intervencije na šumskim požarima u Vitinici i Šetićima, koji su uspješno ugašeni.

Saobraćaj se na putevima u Oblasti 7, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“  nije bilo porođaja.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, privatni arhiv)