Vaskršnja čestitka gradonačelnika Zorana Stevanovića

ZVORNIK

Vaskršnja čestitka gradonačelnika Zorana Stevanovića

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti čestitao je dan Hristovog vaskrsenja, pobjede života nad smrću, pravde nad nepravdom, ljubavi nad mržnjom, sa željom da ovaj veliki praznik provedu u miru i blagostanju sa svojom porodicom!
“Neka radost Hristovog vaskrsenja u danima ovog praznika sve nas ispuni istinskim vrlinama blagostanja, sreće i zdravlja, trajnih vrijednosti i razumijevanja među ljudima! Privrženi dobročinstvu, spremnosti da razumijemo i poštujemo različitosti, u tradicionalnim vrijednostima nalazimo snagu da se hrabro suprotstavimo brojnim iskušenjima i našim zajedničkim djelima doprinesemo boljoj i srećnijoj budućnosti naših porodica i našeg Zvornika!
Sa željom da sva iskušenja i izazove, kojima je bremenito naše doba, prevaziđemo u nadi, vjeri i ljubavi, da nas pripadnost hrišćanskom učenju spaja i povezuje, svim građanima i građankama Zvornika koji slave Hristovo vaskrsenje, želim da u miru i porodičnoj sreći, zdravlju i blagostanju proslave ovaj najveći hrišćanski praznik s radosnim pozdravom:
HRISTOS VASKRSE – VAISTINU VASKRSE!”

(www.gradzvornik.org)