Servisne informacije – 5.4.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 5.4.2018.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik zbog radova na niskonaponskoj mreži struje danas neće biti na području trafostanice Smiljanići, izlaz prema Sarićima od 08 do 10 časova, potom na području trafostanice Matkovac 1, izlaz prema Smiljanićima, od 10 do 12 časova i na području trafostanice Hajvazi od 08 do 10 časova.

Na području RJ Vlasenica, u ovoj opštini struje neće biti od 08 do 16 časova u mjestima Jevtići, Jasen, Luke, Klještani, Dola, Brda i Trnovo.

Zbog radova koje izvodi AD Boksit struje neće biti od 07 do 15 časova u Milićima, u mjestima Vukovići, Vrtoče, Bakići i Brda.

U periodu od 08 do 09 časova, zbog rasjeke rastinja, struje danas neće biti na području Šekovića u mjestima Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Stolara, Bukoprom, Drinjača, Mrkajevića Polje, Jevtići, Jasen, Luke i Klještani. U ovim mjestima struja će biti isključena i u terminu od 15 do 16 časova zbog radova na promjeni uklopnog stanja.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desila se jedna saobraćajna nezgoda u Bratuncu, u kojoj je pričinjena manja materijalna šteta. U istom periodu nije bilo narušavanja javnog reda i miri niti krivičnih djela.

Pripadnici PVJ imali su juče oko 17,30 jednu intervenciju u Planincima, na Crnom vrhu, gdje su ugasili šumski požar.

 

U protekla 24 časa, u porodilištu Opšte bolnice u Zvorniku rođen je jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u Oblasti 7, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Vozačima se savjetuje oprez zbog mogućnosti odrona uz riječne tokove i usjeke.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, agencije)