Napretku bod protiv Željezničara

FUDBAL SPORT SPORT ZVORNIK

Napretku bod protiv Željezničara

U zanimljivoj utakmici fudbaleri Napretka i Željezničara iz Banjaluke su u Gornjem Šepku podelili bodove. U prvom delu susreta gosti su imali više od igre i stvarali prilike, a u 34. minutu jedanaesterac za goste koji je izveo Bosančić odbranio je Arnautović. U 61. minutu Sladoje je dobio crveni karton, pa je domaćin imao igrača manje u polju. Domaći tim koji se grčevito bori za opstanak stigao je do vođstva u 65. minutu. Po desnoj strani je prošao Jovanović i idealno centrirao, a Matić je sa tri metra poslao loptu iza Avdukićevih leđa. Samo šest minuta je trajala radost domaćih igrača jer je Kuzmanović nakon što je izašao sam ispred Arnautovića i matirao ga. Domaći igrači su protestvovali jer se strelac pogotka nalazio u očiglednom ofsajdu, ali sudije nisu promenile odluku, pa su gosti iz Banjaluke stigli do boda.

NAPREDAK – ŽELJEZNIČAR

1 : 1 (0 : 0)

DONJI ŠEPAK – Stadion Napretka. Gledalaca: 100. Sudija: Danko Butulija (Trebinje) 6. Strelci: Matić u 65. minutu za Napredak, Kuzmanović u 71. minutu za Željezničar. Žuti kartoni: Biberdžić, Jevtić, Matić, Mitrović (Napredak), Petković, Krunić (Željezničar). Crveni karton: Srđan Sladoje (Napredak) u 61. minutu.

NAPREDAK: Arnautović, Biberdžić, Trifković, Zarić, Sladoje, Jevtić, Zekić (od 80. Mijailović), Mitrović, Milošević (od 49. Lukić), Marić (od 62. Jovanović), Matić.

ŽELJEZNIČAR: Avdukić, Čolić, Jovandić, Ružičić, Bosančić, Krunić, Jokanović, Malić, Petković, Bilal (od 71. Šaula), Kuzmanović.