Drina u Istočnom Sarajevu želi do prve prolećne pobede

FUDBAL SPORT SPORT ZVORNIK

Drina u Istočnom Sarajevu želi do prve prolećne pobede

Vasić: Protiv Slavije želimo da se iskupimo za kikseve

U duelu dva bivša premijerligaša Drina će gostovati Slaviji u susretu koji može doneti puno za oba tima. Zvorničani su loše otvorili prolećni deo šampionata i na prva dva meča osvojili su samo jedan bod, ali nisu postigli pogodak i u Lukavici žele da poprave loš utisak iz prva dva prolećna kola. Vezista prvoligaša iz Zvornika Radovan Vasić veruje da njegova ekipa može do prve pobede u nastavku sezona čime bi uhvatili priključak sa vodećim timovima.

– Protiv Slavije želimo da se iskupimo za kikseve iz prethodnih utakmica u kojima nismo uspeli da postignemo pogodak. Znamo da to neće biti lako, jer je Slavija kvalitetna ekipa kojoj su bodovi potrebni za plasman u Ligu za šampiona. Sigurno da će od prvog minuta biti otvoren meč, jer mi u Istočno Sarajevo ne idemo da bi se branili. Za razliku od prethodnih susreta moramo b iti puno koncentrisaniji u završnici i sve ukazane prilike moramo pretvoriti u gol. Ukoliko u tome uspemo sigurno je da se možemo nadati pobedi koja bi nas ponovo vratila u trku za visok plasman. Na ovom meču jedini koji izostaje je Ognjen Stjepanović zbog povrede, dok su ostali igrači spremni – rekao je Vasić.

Meč protiv Slavije će biti drugi u seriji od četiri utakmice koje će Zvorničani odigrati za deset dana.

– Pred nama je nekoliko veoma važnih mečeva koje igramo u kratkom vremenskom periodu i u kojima moramo da pružimo svoj maksimum ukoliko želimo da ostvarimo dobre rezultate. Za nas je najvažnije da nas povrede zaobiđu i da imamo što dužu klupu u nastavku sezone – zaključio je Vasić.

R.Jokić