Napadači bez municije

FUDBAL SPORT SPORT ZVORNIK

Drina odigrala bez pogodaka protiv Kozare

Napadači bez municije

U susretu Drine i Kozare nije bilo pogodaka, a po svemu prikazanom podela bodova je najrealniji ishod. U 9. minutu gosti su prvi zapretili, Kovljen je centrirao, Kremenović šutirao glavom sa pet metara, ali je lopta završila iznad prečke. Samo minut kasnije identična akcija, ali je Kremenović šutirao u okvir gola, pa je Vićić izbacio loptu u korner.

Detalj sa meča Drina – Kozara

U 22. minutu Radoja je pokušao sa dvadesetak metara, Vićić se nije dao iznenaditi i odbranio njegov udarac. U 26. minutu kolosalna šansa za Drinu, nakon greške Raspudića lopta je došla do Avdića koji je izašao sam pred Ilića, ali je njegov udarac zaustavila prečka.

U 41. minutu Kremenović i Kovljen su bili u izglednoj siutuaciji da zatresu mrežu domaćih, međutim nisu najbolje reagovali, pa je ta prilika otišla u nepovrat. U nastavku Drina je prva imala priliku preko Stupa koji je šutirao sa ivice šesnaesterca preko gola.

Četiri minuta kasnije posle karambola u šesnaestercu Drine lopta je stigla do Raspudića koji je šutirao sa desetak metara i pogodio prečku. Drina je zapretila u 74. minutu nakon prodora i ubacivanja Dragutinovića, Stupar je slabo zahvatio loptu, pa je Ilić ostao nesavladan.

U 81. minutu Musić ubacio sa leve strane, Dragutinović šutirao sa desetak metara, ali je Ilić odbranio. Poslednju priliku na meču imao je Vasić koji je ušao u šesnaesterac sa desne strane, nanizao nekoliko odbrambenih igrača Kozare, a zatim šutirao sa desetak metara, međutim Ilić je još jednom bio na visini zadatka.

PRVA LIGA RS

 

DRINA – KOZARA

0 : 0

 

ZVORNIK – Gradski stadion. Gledalaca: 150. Sudija: Velimir Drinić (Modriča). Žuti kartoni: Jokić (Drina), Raspudić, Z.Petković, Paštar (Kozara).

 

DRINA: Vićić, Musić, Vasiljević, Krstić (od 46. Molerović), Kikić, Marković (od 46. Vasić), Stupar, Dukić, Jokić, Avdić, Ćulum (od 56. Dragutinović)

 

KOZARA: Ilić, Kovačević, Raspudić, Petrović, Kovljen (od 73. V.Petković), Radoja, Kremenović (od 78.Džombić), Mirković, Z.Petković, Stjepanović (od 90. Aljetić), Paštar.