Drina dočekuje Kozaru

FUDBAL SPORT SPORT ZVORNIK

Drina dočekuje Kozaru

Drina želi pobedom da se vrati u vrh tabele

Fudbaleri Drine na prolećnoj premijeri pred svojim navijačima dočekuju ekipu Kozare. Zvorničani u ovom susretu žele da poprave utisak nakon poraza protiv Željezničara u prvom prolećnom kolu, a vezista Danijel Ćulum očekuje pobedu svog tima.

– Samo pobeda nas ostavlja u trci za visok plasman, jer vodeći timovi su nam nakon kiksa u Banjaluci odmakli pet bodova. Nadam se da ćemo odigrati puno bolje u odnosu na meč sa Željzničarom, te da ćemo na premijeri pred našim navijačima ostvariti pobedu. Znamo da to neće biti lako, jer je Kozara tradicionalno nezgodan protivnik. Radi se mladoj i poletnoj ekipi i ukoliko ne pružimo svoj maksimum te od početka ne zaigramo ozbiljno mogli bi imati problema. Zbog problema sa povredom u timu neće biti Ognjena Stjepanovića, a u tim se vraća Nemanja Dragutinović, a nadam se da ćemo svi pružiti svoj maksimum i obradovati svoje navijače – rekao je Ćulum.

Danijel Ćulum (plavi dres)

Iz Drine su poslali dopis da se meč protiv Kozare igra 11. aprila, ali taj zahtev nije prihvaćen.

– Nama je zaista svejedno kad ćemo igrati, ali se fudbal igra zbog publike koja ukoliko teren bude loš zaista neće imati šta da vidi. Pored toga ukoliko oštetimo travnjak u narednim mečevima neće biti uslova za igru, ali se nadamo da neće biti vode na terenu kada meč počne i da ćemo odigrati kvalitetnu fudbalsku predstavu – zaključio je Ćulum.

Susret između Drine i Kozare igra se sutra od 16.00 časova.

R.Jokić