Servisne informacije – 24.3.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 24.3.2018.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik struje danas neće biti u gradskoj zoni, u naselju B-blokovi, u dijelu koji pokriva trafostanica B-1, od 10 do 11.30 časova, zbog radova na trafostanici.

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Svi putni pravci u Oblasti 7, koje održavaju „Zvornik putevi“, su prohodni, a saobraćaj se odvija po mokrim kolovozima i na njima nema ostataka snijega ni leda. Mjestično je zasniježen jedino regionalni makadamski putni pravac Šekovići – granica RS/FBiH preko Kaštijelja.

Vozačima se skreće pažnja na mjestimično jaku maglu na magistralnom putu Šepak-Zvornik-Vlasenica-Han Pijesak, te na regionalnim putevima Konjević Polje – Skelani i Milići – Skelani, gdje je vidljivost, u predjelima sa maglom, do 100 metara.

Visina snježnog pokrivača kreće se od 10 cm u nižim predjelima regije do 50 cm na prevoju Han Pogled.

Izmjerene temperature su se kretale od -1 do -2 na području kompletne regije Birča, osim na prevoju Han Pogled, gdje je jutros izmjerena temperatura iznosila -5.

Na području PU Zvornik, u protekla 24 časa, desila su se dva narušavanja javnog reda i mira, u Šekovićima i Vlasenici, dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Zvorniku i Milićima, te četiri lišenja slobode zbog vožnje u alkoholisanom stanju, dva u Bratuncu i po jedno u Zvorniku i Kozluku.

U protekla 24 časa u porodilištu Opšte bolnice u Zvorniku rođen je jedan dječak.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, agencije)