Servisne informacije – 23.3.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 23.3.2018.

Nakon jučerašnjeg i noćašnjeg stalnog rada na terenu, svi putni pravci u Oblasti 7, koje održavaju „Zvornik putevi“, su prohodni, a saobraćaj se odvija po mokrim kolovozima.

Mjestično su zasniježeni regionalni putni pravci Šekovići – granica RS/FBiH, preko Kaštijelja, Tišča – Donje Caparde, Zeleni Jadar – granica BiH/Srbija (Bratunac), Konjević Polje – Skelani, Bratunac 3 – Drinjača, Karakaj – Šetići i Milići – Skelani.

Juče i u toku noći su pale velike količine snijega te se njegova visina kreće od 10 cm u nižim predjelima regije do 50 cm na prevoju Han Pogled.

Vozačima se skreće pažnja na obaveznu upotrebu zimske opreme pogotovu ako kreću na put preko planinskih prevoja.

Jutros izmjerene temperature su se kretale od -2 do -4 na području kompletne regije Birča, osim na prevoju Han Pogled, gdje je temperatura -7.

Na području PU Zvornik, u protekla 24 časa, desilo se jedno krivično djelo, u Srebrenici, te dvije saobraćajne nezgode, jedna na Branjevu kada je povrijeđen pješak i jedna u Bratuncu gdje nije bilo povrijeđenih već je pričinjena materijalna šteta na vozilu.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Vlasenica struje danas neće biti u mjestima Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Stolar, Drinjača, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Klještani, Dole, Brda i Trnovo, od 13 do 14 časova, zbog radova na popravci daljinski upravljivog rastavljača na dalekovodu Šekovići.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

U protekla 24 časa u porodilištu Opšte bolnice u Zvorniku nije bilo porođaja.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija)