Javni poziv za dodjelu pomoći žrtvama mina u Zvorniku

ZVORNIK

Javni poziv za dodjelu pomoći žrtvama mina u Zvorniku

Gradska uprava Zvornik i njemačka nevladina organizacija „ASB“ u okviru projekta „Zaraditi, a ne dobiti“ objavili su Javni poziv za dodjelu pomoći u poslovnoj obuci i obezbjeđenju grantova za zapošljavanje žrtvama mina i njihovim porodicama na području Zvornika.
Projekat finansira Delegacija Evropske unije u BiH, lokalne zajednice i „ASB“, a realizuju „ASB“, projektni partner Udruženje „Eko Sportska Grupa“ u saradnji sa lokalnim zajednicama uključenim u projekat.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane osobe, žrtve mina, ili članove njihovih porodica da preuzmu prijavu za učestvovanje u projektu, uredno je popune i dostave u vremenski određenom roku nadležnom organu u lokalnoj zajednici.

Prijava na projekat i Registracioni obrazac (prijava za registraciju kod BH MAC‐a) mogu se preuzeti u Gradskoj upravi (info‐pult Šalter sale) svakim radnim danom, kao i na zvaničnoj internet stranici Gradske uprave Zvornik.
Javni poziv je oglašen na oglasnoj tabli Gradske uprave od 19. marta 2018. godine i ostaje otvoren 30 dana od njegove objave.
Popunjenu prijavu i Registracioni obrazac potrebno je dostaviti u Šalter salu Gradske uprave, na šalter broj 8, ne kasnije od 30 dana nakon objave Javnog poziva (zaključno sa 20. aprilom 2018. godine u 14:00 časova).
Javni poziv objavljen je i na zvaničnoj internet stranici Gradske uprave Zvornik.

Јавни позив за додјелу помоћи жртвама мина

(GU Zvornik)