Servisne informacije – 20.3.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 20.3.2018.

Svi putni pravci u Oblasti 7, koje održavaju „Zvornik putevi“, su prohodni, a saobraćaj se odvija po mokrim kolovozima i na njima nema snijega ni leda.

Visina snježnog pokrivača na prevoju Han Pogled je 5 cm, a ista visina snijega je i na Kaštijelju, na regionalnom makadamskom putu od Šekovića prema FBiH, te u Lukama, na magistralnom putu od Vlasenice prema granici RS/FBiH. U ostalim dijelovima regije visina snijega je do 3 cm.

Temperature se kreću od -4, koliko je izmjereno na prevoju Han Pogled do 0, koliko je izmjereno u Bratuncu, Konjević Polju i Drinjači.

Na području PU Zvornik, u protekla 24 časa, desilo se pet krivičnih djela, dva u Kozluku te po jedno u Zvorniku, Vlasenici i Srebrenici. U istom periodu desila se jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku u kojoj je pričinjena manja materijalna šteta.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik struje danas neće biti u Petrovićima, od 10 do 12 časova, zbog rasjeke rastinja te na području trafostanice Drinjača III, 0d 13 do 14 časova, i trafostanice Drinjača Mijatovići, od 12 do 13 časova, zbog radova na reviziji sa čišćenjem navedenih trafostanica.

Na području RJ Vlasenica struje danas neće biti u Milićima, odnosno u mjestima Vrtoče, Vukovići, Bakići i Brda, od 07 do 15 časova, zbog radova na dalekovodu Vukovići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

U protekla 24 časa u porodilištu Opšte bolnice u Zvorniku rođene su dvije djevojčice.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija)