Uhapšeno jedno lice nakon pljačke benzinske pume „Keso promet” u Zvorniku

CRNA HRONIKA

Uhapšeno jedno lice nakon pljačke benzinske pume „Keso promet” u Zvorniku

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, 18.03.2018. godine, oko 23,50 časova, lišili su slobode S.I. (1970) državljanina Republike Srbije, koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo „Teška krađa“ na benzinskoj pumpi u Zvorniku.
– Naime, Policijskoj stanici Zvornik, istog dana oko 23,45 časova, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, izvršilo provalu u benzinsku pumpu odakle je otuđilo određenu količinu novca. Postupajući po zaprimljenoj prijavi i brzom reakcijom policijskih službenika na terenu, pronađen je i lišen slobode S.I. u neposrednoj blizini benzinske pumpe, odmah nakon izvršenja krivičnog djela. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem operativnih i istražnih mjera i radnji u cilju kompletiranja predmeta i identifikovanja drugih lica koja se mogu dovesti u vezu sa ovim krivičnim djelom – stoji u saopštenju PU Zvornik.

Kako smo nezvanično saznali, radi se o licima iz Srbije i ukupno ih je bilo trojica, a oni su opljačkali pumpu „Keso prometa“ na izlazu iz Zvornika, na putu prema Milićima, nedaleko od stanice PU Zvornik i zgrade GU Zvornik. Takođe, nezvanično uhapšeni S.I. je nakon pljačke pokušao da bježi i ušao je u rijeku Drinu do pojasa, ali je uhapšen. Druga dvojica su pobjegla prema gradu, a kod zgrade, koja se nalazi preko puta fiskulturne sale OŠ „Sveti Sava“, pronađena je jedna jakna koja je vjerovatno pripadala pljačkašima.

(Infobirač)