Servisne informacije – 7.3.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 7.3.2018.

Saobraćaj se na putevima u Oblasti 7, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima. Skreće se pažnja vozačima na mjestimičnu slabu maglu uz riječne tokove.

Iz PU Zvornik navode da su se u protekla 24 časa desila dva krivična djela, po jedno u Zvorniku i Kozluku, te jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku u kojoj je pričinjena manja materijalna šteta.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, zbor radova na dalekovodu Sapna, na području RJ Zvornik struje danas neće biti od 09 do 14 i 30 u Jardanu oko Sige-Mejdana, Hajdarevićima, Lupićima, Đulićima, Durakovićima, Klisi, Sjenokosu, Đilama, Malešiću, Androvićima, Šetićima, Petkovima, Boškovićima i Jusićima.

Zbog radova na zamjeni pancir osigurača na trafostanici Zelina-Drvenice, struje neće biti od 09 do 14 časova u Zelini te od 08 do 14 časova na području trafostanice Matkovac (izlaz prema Nikolića brdu) zbog postavljanja brojila na daljinsko očitanje.

Struje danas neće biti ni na području Vlasenice kod svih potrošača koji se napajaju električnom energijom preko 10 kv dalekovoda „Farma“.

Na području RJ Bratunac  danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

U protekla 24 časa u porodilištu Opšte bolnice u Zvorniku rođena je jedna djevojčica.

Z.Kuljić