Saobraćajna nezgoda u Karakaju

VIJESTI ZVORNIK

Saobraćajna nezgoda u Karakaju

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posledicama po lica.

-Na magistralnom putu Zvornik – Tuzla, u mjestu Karakaj, grad Zvornik, 03.03.2018. godine oko 23,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.G. (1971) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Audi“ i S.M. (1982) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Mercedes“. U saobraćajnoj nezgodi oba lica su zadobila tjelesne povrede i isti su prevezeni u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

– Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 04.03.2018. godine oko 00,30 časova, lišili su slobode lice Z.T. (1975) iz Zvornika, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da imenovani posjeduje 1,94 g/kg alkohola u organizmu.

PU Zvornik