Drina uspešnija od Podrinja u generalci

FUDBAL SPORT SPORT ZVORNIK

Drina uspešnija od Podrinja u generalci

Fudbaleri Drine u poslednjoj proveri pred početak prolećnog dela šampionata savladali su Podrinje iz Janje rezultatom 3:1. Susret je odigran u Etno selu Stanišići a strelci za Drinu bili su Novica Marković, Milan Nikolić i Ermin Musić.

Šef stručnog štaba Veljko Cvijetinović zadovoljan je rezultatom, ali ne igrom, pogotovo u prvom delu susreta.

– Samo mogu biti zadovoljan činjenicom da smo ostvarili pobedu u generalci, ali igra koju smo prikazali nije bila na nivou na kome bi trebala biti sedam dana pre nastavka šampionata. Bilo je dosta grešaka u igri, a u prvom delu meča igrači su bili prilično odsutni. Imali smo puno problema sa povredama veoma bitnih igrača tokom priprema, zbog čega taktički nismo još na potrebnom nivou, međutim pokušaćemo to sve da ispravimo u narednih sedam dana i utakmice protiv Željezničara u Banjaluci. U generalci nismo mogli da računamo na kapitena Aleksandra Kikića zbog povrede leđa, dok su svi ostali igrači spremni – rekao je Cvijetinović.

Strelac pogotka za Drinu Milan Nikolić veruje da će njegov tim u meču protiv Željezničara odigrati puno bolje i ostvariti pobedu koja će ih ostaviti u vrhu tabele.

– U generalci se videlo da još uvek nismo dostigli takmičarski nivo forme, ali u narednih sedam dana bi stvari trebale doći na svoje mesto. Protiv Željezničara ne smemo dozvoliti nikakvo opuštanje već od prvog minuta moramo zaigrati maksimalno angažovano. Želimo da prolećni deo sezone otvorimo pobedom i ostanemo i dalje u trci za titulu – zaključio je Nikolić.

R.Jokić