Servisne informacije – 01.03.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 01.03.2018.

Svi putni pravci u oblasti „sedam“, koje održavaju „Zvornik putevi“ su prohodni. Saobraćaj se odvija po mokrim i zasniježenim kolovozima. Vozačima se savjetuje poseban oprez zbog niskih temperatura i ugaženog snijega na magistralnom putu Vlasenica – Han Pijesak, na regionalnom putu od Zelenog Jadra do granice sa Srbijom te na  regionalnom putu od Šekovića do entitetske granice, preko Kaštijelja.

Visina snježnog pokrivača je nepromijenjena u odnosu na jučerašnja mjerenja, a naviše snijega ima na prevoju Han Pogled 70 cm. Prema podacima iz „Zvornik puteva“ jutros se temperature kreću od -14 do -12 u svim mjestima regije Birča.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik imali su dvije intervencije na gašenju požara, u protekla 24 sata, jednu na stambenom objektu u Klisi i jednu u Zvorniku.

U protekla 24 časa u porodilištu Opšte bolnice u Zvorniku rođena je jedna djevojčica.

Iz PU Zvornik navode da se u protekla 24 časa desila jedna saobraćajna nezgoda u Šepku sa materijalnom štetom, a zabilježena su tri požara, dva u Zvorniku i jedan u Bratuncu.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“ na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, privatni arhiv)