Servisne informacije – 28.2.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 28.2.2018.

Saobraćaj se na putevima u oblasti „sedam“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim i zasniježenim kolovozima. Vozačima se savjetuje poseban oprez na magistralnom putu Vlasenica – Han Pijesak i na regionalnom putu od Zelenog Jadra do granice sa Srbijom zbog ugaženog snijega na kolovozu u visini od 2 cm, ali i na  regionalnom putu od Šekovića do entitetske granice, preko Kaštijelja, gdje je visina ugaženog snijega na putu 3 cm.

Visina snježnog pokrivača je ista kao i juče, te na prevoju Han Pogled iznosi 70 cm, Kaštijelju 50 cm, Lukama (Vlasenica) 30 cm, na Crnom vrhu 20 cm, a na ostalim dijelovima regije Birča od 10 cm do 20 cm. U svim opštinama regije, temperature se kreću od -10 do -7, dok je na prevoju Han Pogled temperatura -13.

Iz PU Zvornik navode da se u protekla 24 časa desilo jedno krivično djelo u Zvorniku te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“ na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

U protekla 24 časa u porodilištu Opšte bolnice u Zvorniku nije bilo porođaja.

Z.Kuljić