Servisne informacije – 27.2.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 27.2.2018.

Saobraćaj se na putevima u oblasti „sedam“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim i zasniježenim kolovozima. Visina snježnog pokrivača na prevoju Han Pogled je 70 cm, Lukama (Vlasenica) 30 cm, na Crnom vrhu 20, a na ostalim dijelovima regije Birča od 10 do 20 cm. U svim opštinama regije, temperature se kreću od -9 do -11, dok je na prevoju Han Pogled temperatura -13. Posebno se apeluje na vozače da vožnju prilagode uslovima puta i voze sporije jer posipni materijal, odnosno so ne regauje na ovako niskim temperaturama.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik imali su jednu intervenciju u izvlačenju povrijeđenih nakon saobraćajne nezgode.

Iz PU Zvornik navode da se u protekla 24 časa desilo jedno krivično djelo u Zvorniku, te četiri saobraćajne nezgode, dvije u Zvorniku te po jedna u Bratuncu i Milićima. U tri nezgode je pričinjena materijalna šteta, dok je u nezgodi u Zvorniku jedno lice izgubilo život.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“ na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

U protekla 24 časa u porodilištu Opšte bolnice u Zvorniku nije bilo porođaja.

Z.Kuljić

(Foto: Put prema Han Pijesku, 26.2.2108. – Jovica Đurić, posjetilac sajta)