Servisne informacije – 26.2.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 26.2.2018.

Svi putni pravci u oblasti „sedam“, koje održavaju „Zvornik putevi“ su prohodni, a saobraćaj se odvija po mokrim i zasniježenim kolovozima. Vozačima se savjetuje maksimalan oprez zbog niskih temperatura koje se kreću od -11 na prevoju Han Pogled do -5 u Skelanima i Konjević Polju. Na prevoju Crni vrh temperatura je -7. Visina snježnog pokrivača na prevoju Han Pogled je 65 cm, na Kaštijelju 50 cm, a u ostalim dijelovima regije Birča od 15 do 25 cm.

Nakon zapaljenja električnog šporeta u stanu, u zgradi „Samoizbor“, u Zvorniku, intervenisali su pripadnici PVJ Zvornik. Ovom prilikom pričinjena je manja materijalna šteta.

Iz PU Zvornik navode da se u protekla 24 časa desilo jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu te šest saobraćajnih nezgoda sa manjom materijalnom štetom. Po dvije nezgode su se desile u Bratuncu i Srebrenici te po jedna u Vlasenici i Milićima.

U protekla 24 časa u porodilištu Opšte bolnice u Zvorniku rođene su dvije bebe, jedan dječak i jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“ na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Z.Kuljić