Servisne informacije – 24.2.2018.

REGIJA BIRAČ SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije – 24.2.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa desilo se jedno krivično djelo u Kozluku, jedno narušavanje javnog reda i mira u Vlasenici te tri saobraćajne nezgode, u Kozluku, Zvorniku i Vlasenici, u kojima nije bilo povrijeđenih lica, a pričinjena je materijalna šteta.

Saobraćaj se na svim putevima u oblasti „sedam“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima i na njima nema ostataka snijega ni leda. Zasniježen je samo dio regionalnog, makadamskog,  puta od Šekovića do Kaštijelja.

Iz „Zvornik puteva“ upozoravaju vozače na mjestimičnu pojavu jake magle preko prevoja Han Pogled, na regionalnom putu od Milića do Skelana, potom od Konjević Polja do Skelana i na putu Tišča – Donje Caprade.

Visina snježnog pokrivača nepromijenjena je u odnosu na jučerašnje podatke, odnosno na prevoju Han Pogled visina snijega je 35 cm, Kaštijelju 30, na području puta od Milića prema Skelanima 15 cm, dok u ostalim mjestima u regiji snijeg na prelazi visinu od 5 cm.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“ na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

U protekla 24 časa u porodilištu Opšte bolnice u Zvorniku rođene su tri bebe, dvije djevojčice i jedan dječak.

Z.Kuljić

(Foto: Ilustracija, agencije)