Loznica uspešnija od Drine

FUDBAL SPORT ZVORNIK

Drina poražena u prvom kontrolnom susretu

Loznica uspešnija od Drine

U prvom kontrolnom susretu od početka priprema fudbaleri Drine doživeli su ubedljiv poraz protiv Loznice rezultatom 3:0.

Strelci za Loznicu bili su Petrović, Stevanović i Živković, a priliku da zaigraju na ovom meču dobili su svi fudbaleri na koje računaju treneri oba kluba.

– Imali smo puno problema sa povredama od početka priprema zbog čega nismo mogli da računamo na Vasiljevića, Jokića i Kikića, dok su Ćulum i Molerović roviti, pa više od ovog rezultata objektivno u ovom trenutku nismo ni mogli. Ne mogu biti nezadovoljan igrom, jer smo na početku priprema i siguran sam da ćemo podizati formu kako se početak prolećnog dela šampionata bude bližio. Već u nedelju u Tršiću dočekujemo ekipu Drine iz Ljubovije što će biti još jedna dobra prilika da se uverim u trenutnu formu igrača – rekao je Veljko Cvijetinović, šef stručnog štaba Drine.

Milan Nikolic (crveni dres)

Priliku da zaigraju na ovom susretu su dobili Milan Nikolić i Demir Avdić koji su pojačali prvoligaša iz Zvornika u toku zimske pauze.

– Tek smo na početku priprema i noge su još uvek teške, a rezultat na kraju meča sigurno nije merilo stanja na terenu. Imamo kvalitetnu ekipu koja može ostvariti zacrtane ciljeve na proleće i nadam se da ću svojim dobrim partijama pomoći u tome – zaključio je Nikolić.

R.Jokić