Radnički cilja gornji deo tabele

FUDBAL SPORT SPORT ZVORNIK

Četiri pojačanja stigla u Karakaj tokom zimske pauze

Radnički cilja gornji deo tabele

Fudbaleri Radničkog iz Karakaja pripreme za prolećni deo sezone počeli su 25. januara, a na prvoj prozivci koju je obavio šef stručnog štaba Željko Nestorović pojavilo se 14 fudbalera. Trenutno se u trenažnom procesu nalazi 21 igrač koji će na proleće pokušati ekipu iz Karakaja da ostavi u samom vrhu tabele Regionalne lige RS – grupa Istok. U toku zimske pauze iz kluba su otišli Miladin Perić koji je prešao u Čelopek, dok su se Jovan Spasojević i Nusret Hidić priključili juniorima Drine. U Radnički su iz omladinskog pogona Drine stigli Mirza Suljić i Miroslav Mirković, te iz ekipe Branjeva Nikola Lukić i Miloš Ivanović.

Kapiten Radničkog Radomir Jeremić veruje da njegova ekipa može ostvariti sve zacrtane ciljeve i na proleće ostvariti još bolje rezultate.

– Trenutno zauzimamo sedmo mesto na tabeli sa 22 osvojena boda, a trećeplasirana Lokomotiva ima samo četiri boda više. Želimo prvenstvo da završimo u samom vrhu tabele i siguran sam da imamo kvalitet da to i ostvarimo. Zadovoljni smo dosadašnjim tokom priprema i nadam se da će nas povrede zaobići. Na treninzima vlada odlična atmosfera i igrači koji su stigli kao pojačanja su se uklopili u tim. Za 21. februar imamo zakazan pripremni meč protiv Brasine, četiri dana kasnije igramo sa Borinom, dok ćemo protiv Tabanaca odmeriti snage 28. februara. Meč protiv Gubera je zakazan za 4. mart i to će biti jedna od najjačih provera pred nastavak sezone – zaključio je Jeremić.

Kapiten Radnickog Radomir Jeremic (plavi dres)

Na prolećnoj premijeri fudbaleri Radničkog će gostovati u Vlasenici, dok će pred svojim navijačima prvi susret odigrati protiv Lokanja.

R.Jokić